Σέρρες, 28/03/23

 

Αναζήτηση Συνεργάτη

Το οδοντιατρείο Γιώργου Τριανταφυλλούδη στις Σέρρες, αναζητά συνεργάτη-συνεργάτιδα οδοντίατρο. Το οδοντιατρείο διαθέτει δύο ξεχωριστούς χώρους-ιατρεία και παρέχεται η δυνατότητα συστέγασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 2321022388/6944573289 ή να στείλουν μήνυμα (προαιρετικά με βιογραφικό σημείωμα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σέρρες, 25/01/23

ΠΩΛΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

Πωλείται οδοντιατρείο, πλήρως εξοπλισμένο, στο κέντρο της πόλης των Σερρών μετά από 47 έτη λειτουργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται1 όλος ο οδοντιατρικός εξοπλισμός (η έδρα είναι castellini puma σε πολύ καλή κατάσταση) καθώς και όλα τα έπιπλα που υπάρχουν στο χώρο (γραφείο, πολυθρόνες και καναπές χώρου αναμονής κ.ά). Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα ενοικίασης του εξοπλισμού. Πληροφορίες στο 23210 26343 και στο 6972022003. Τιμή 15.000 ευρώ. 

 

Σέρρες, 8/9/17

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ζητείται κοπέλα για εργασία σαν βοηθός οδοντιάτρου στις Σέρρες. Απαραίτητη προϋπηρεσία!
Τηλ.επικοινωνίας 6976975255

 

 

Σέρρες, 7/9/17

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ως απόφοιτος και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Α.Π.Θ , με εμπειρία
και προυπηρεσία σε πανεπιστημιακή κλινική και σε διάφορα ιατρεία της Θεσσαλονίκης, ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια, αναζητώ εργασία, ως συνεργάτης ή ως βοηθός οδοντιάτρου. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6980131117

 

 

 

Σέρρες, 25/5/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2016 ξεκινάει στις 30/05 και ολοκληρώνεται στις 10/06 για όλες τις κατασκηνωτικές περιόδους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.tsay.gr

 

 

 

 

Σέρρες, 14/4/2016

Παράταση υποβολής για το Πρόγραμμα Ενίσχυση της Αυτοπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έως την Τρίτη 10/5/16

Περισσότερες πληροφορίες στο www.espa.gr

 

 

Σέρρες, 08/04/2016

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΜΟΝΑΔΩΝ

Από το 2012  αποτελεί νόμο του κράτους ( Κ.Υ.Α 146163/2012   ΦΕΚ1537/2012) και κοινοτική οδηγία η διαχείριση των αποβλητών από τα ιδιωτικά οδοντιατρεία. Το Δ.Σ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Σερρών μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος κατέληξε στις δύο παρακάτω εταιρείες με κριτήρια την οικονομική προσφορά που έκαναν αλλά και την αξιοπιστία τους στο χώρο.

Ωστόσο επισημαίνουμε στους συναδέλφους ότι η επιλογή του φορέα διαχείρισης των αποβλήτων ανήκει στην ελεύθερη επιλογή του κάθε οδοντιάτρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1 : ENVIRODENT

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2 : ENVIHEALTH

 

 

 

 

Σέρρες, 1/4/2016

Την Τετάρτη 06/04 και ώρα 19:30 στα "ΑΣΤΕΡΙΑ" θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα " Οι προοπτικές της κοινωνικής ασφάλισης και οι επιχειρούμενες νομοθετικές αλλαγές" με κεντρικό ομιλητή τον κ. Γ.Ρωμανιά, πρώην γ.γ Κοινωνικών Ασφαλίσεων

 

 

 

 

 

Σέρρες, 28/1/16

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

η Ε.Ο.Ο αποφάσισε τη συμμετοχή του κλάδου στην 24ώρη  πανελλαδική απεργειακή κινητοποίηση για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ  που εξήγγειλε η Γ.Σ.Ε.Ε για την Πέμπτη 4/2/2016.

Η τυχόν εφαρμογή του εν λόγω προσχεδίου θα δημιουργήσει μεγαλύτερο αδιέξοδο στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση με αποτέλεσμα πολλοί συνάδελφοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα οδηγηθούν στην έξοδο από το επάγγελμα, πολλοί νέοι συνάδελφοι στην έξοδο από τη χώρα και άλλοι στην εισφοροδιαφυγή προκειμένου να επιβιώσουν.

Στο πλαίσιο αυτό ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Σερρών συντόνισε τις δράσεις του με τους τοπικούς επιστημονικούς φορείς- τον Ιατρικό Σύλλογο, το Φαρμακευτικό Σύλλογο, το Δικηγορικό Σύλλογο και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Οι κοινές δράσεις περιλαμβάνουν:

- Κοινή συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 1/2 στις 13:00 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου.

- Επίδοση ψηφίσματος στους αρμόδιους φορείς.

- Συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φλεβάρη

Θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση των επιστημονικών φορέων της πόλης στις 11:00 μπροστά από το Δημαρχείο ώστε να συμμετέχουμε σαν ένα μπλοκ στην πορεία.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.

 

 

 

 

 

Σέρρες, 22/1/16

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Σερρών διοργανώνει την Παρασκευή 29/1/16 στο ξενοδοχείο "Φίλιππος-Ξενία" στις 21:00 εκδήλωση όπου θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιτας. Πρόκειται για την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση όπου τα μέλη του συλλόγου με τις οικογένειες και τους φίλους τους έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο βραδινό στο φιλόξενο roof-garden του ξενοδοχείου.

Η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει φαγητό και κρασί. Πληροφορίες κρατήσης στο 2321099360.

 

 

 

 

 

Σέρρες, 15/12/15

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε πως τα ειδοποιητήρια καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Β εξαμήνου 2015 είναι διαθέσιμα για εκτύπωση στο www.tsay.gr

Επίσης, με  τον Ν. 4337/2015 άρθ. 21 καταργήθηκαν αναδρομικά από την έναρξη ισχύος τους (2/7/2015) οι διατάξεις του άρθ.39  του Ν. 4331/2015 ,σύμφωνα με τις οποίες δινόταν το δικαίωμα στους Νέους Ασφαλισμένους να υπαχθούν σε κατώτερη της υποχρεωτικής ασφαλιστική κατηγορία. Συνεπώς  όσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί στο Ταμείο για μετάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία ,σύμφωνα με την παραπάνω διάταξη ,καθίστανται άνευ αντικειμένου και τίθενται στο Αρχείο.

 

 

 

Σέρρες, 9/11/2015

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ο. στη συνεδρίαση της 6-11-2015 αποφάσισε:

 

1)                  Τη συμμετοχή του Κλάδου στην εξαγγελθείσα απεργία των ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την 12/11/2015

 

2)                  Την κινητοποίηση του Κλάδου για το φλέγον θέμα του Ασφαλιστικού την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 με τις εξής δράσεις:

α) Παράσταση διαμαρτυρίας στις 12.00΄στο Υπουργείο Εργασίας και στη συνέχεια

β) Έκτακτη Γενική Συνέλευση για το θέμα στις 15.00

 

Λόγω του κατεπείγοντος σας αποστέλλεται η παρούσα ενημέρωση και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9-11-2015 θα λάβετε επιπλέον πληροφόρηση και σχετικό υλικό.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΟΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α.ΚΑΤΣΙΚΗΣ         Ι.ΤΖΟΥΤΖΑΣ

 

 

 

 

Σέρρες,  6/11/2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 2014-2020

 

Ιστοσελίδα για ΕΣΠΑ 2014-2020:  http://espaergasia.gr/?p=33922

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΣΠΑ 2014-2020

Προϋποθέσεις για χρηματοδότηση έως 100%

που αφορούν και στην ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

 

ΔΥΝΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης είναι Οδοντίατροι Πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν γεννηθεί πριν την 1.1.1991, με σκοπό την έναρξη (όσον αφορά ανέργους) ή την υποστήριξη (όσον αφορά επαγγελματίες), της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας συναφούς με την ειδικότητά τους.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δικαιούχοι που θα ενισχυθούν στο πλαίσιο των επενδυτικών προτάσεων θα πρέπει να πληρούν σωρευτικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Ø  Να είναι πτυχιούχοι σχολών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ/ΤΕΙ) ή ισοτίμων προς αυτά, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.)

Ø  Να έχουν γεννηθεί πριν την 1.1.1991.

Ø  Να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή να επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε δραστηριότητα συναφή με την ειδικότητά τους.

Ø  Nα συμμετέχουν στην υποβολή μίας και μόνο επενδυτικής πρότασης.

Ø  Η επαγγελματική δραστηριότητα να αφορά επιλέξιμες κατηγορίες επιχ/κών δραστηριοτήτων, καθ' όλη τη διάρκεια της επένδυσης.

Ø  Να μην διαθέτουν εισόδημα από άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Ø  Να μην έχουν λάβει άλλες ενισχύσεις (ήσσονος σημασίας) ποσού μεγαλύτερου από 175.000 ευρώ κατά την τελευταία τριετία.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΩΝ

Η μέγιστη διάρκεια υλοποίησης των εγκεκριμένων έργων ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης ένταξης του επενδυτικού σχεδίου.

Σημειώνεται ότι, οι επιχειρήσεις που θα επιχορηγηθούν για παραγωγικό εξοπλισμό, θα πρέπει να διατηρηθούν για τουλάχιστον τρία (3) έτη από την ολοκλήρωσης της επένδυσης.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ

Οι προτάσεις μπορεί να έχουν προϋπολογισμό από 5.000 έως 25.000 ευρώ.

Το ποσοστό της επιδότησης είναι 100% του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού.

Για την έγκριση των Προτάσεων θα εξεταστούν μεταξύ των άλλων και εισοδηματικά κριτήρια των φυσικών προσώπων που θα υποβάλλουν τις προτάσεις.

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

ü  Επαγγελματικός παραγωγικός εξοπλισμός σε ποσοστό έως 40% του συνολικού προϋπολογισμού του σχεδίου (εκτός του κόστους της νέας θέσης εργασίας),

ü  Λειτουργικό κόστος της δραστηριότητας (ενοίκια επαγγελματικού χώρου, ασφαλιστικές εισφορές, παροχές τρίτων όπως π.χ. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, φυσικό αέριο, κινητή επαγγελματική τηλεφωνία),

ü  Έξοδα φιλοξενίας σε θερμοκοιτίδες (παροχή γραμματειακής και διοικητικής υποστήριξης, χρήση εξοπλισμού, εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες -ανάλυση αγοράς, νομικά και λογιστικά θέματα, ανάπτυξη επιχειρηματικού σχεδίου, θέματα ανθρώπινου δυναμικού, εξειδικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης /κατάρτισης, ενέργειες δικτύωσης για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομάδων, συντονισμό και αξιολόγηση της υλοποίησης, κ.α.),

ü  Δαπάνες προβολής και δικτύωσης,

ü  Κόστος μισθωτής εργασίας (στην περίπτωση πρόσληψης υπαλλήλου) έως μιας ετήσιας μονάδας εργασίας (ΕΜΕ),

ü  Γενικός εξοπλισμός (γραφεία, καθιστικά κ.α.),

ü  Παρεμβάσεις προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ,

ü  Αμοιβές τρίτων (συμβούλων).

Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η ημερομηνία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (17.500.000 €), ΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Σέρρες  5/11/2015        

 

 

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ  ΓΙΑ  ΕΡΓΑΣΙΑ  ΣΤΟ  ΝΟΜΟ  ΣΕΡΡΩΝ . ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ  ΣΤΟ  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σέρρες 05/11/2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ

 

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ξενοδοχείο Grecotel, Astir Egnatia Αλεξανδρούπολη

  

“Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ”

 

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:00-10:00 Εγγραφές

10:00-11:00 Χειρουργική του περιοδοντίου και προσθετική αποκατάσταση

11:00-12:00 Δόντι ή εμφύτευμα

12:00-12:30 Διάλειμμα-Ελαφρύ Γεύμα -Καφές

12:30-14:00 Περιοδοντική νόσος και γενικά νοσήματα: αλληλοεπιδράσεις και

θεραπευτική προσέγγιση

14:00-14:30 Συζήτηση

Σέρρες 29/10/2015

 

ΕΙΣΗΓΗΣΗ του Δ.Σ. της ΕΟΟ

                                                 για τη συνεργασία με τις τράπεζες σχετικά με την προμήθεια συστημάτων ανάγνωσης πιστωτικών καρτών (POS)

 

  

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την καταγραφή των προτάσεων των τραπεζών για τα POS, από την Επιτροπή που όρισε το ΔΣ της ΕΟΟ, σας αποστέλλουμε πίνακα με τις διάφορες παραμέτρους των τραπεζών, όπως κατατέθηκαν στην ΕΟΟ

Από την ανάγνωση των επιμέρους η προσφορά της EUROBANK, είναι σαφέστερη και παράλληλα ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για την παροχή δανείων σε (νέους) οδοντιάτρους για αγορά εξοπλισμού 5000€ - 20000€ με επιτόκιο 8,5% για 10 χρόνια, και με δυνατότητα καλύτερου επιτοκίου εφόσον υπάρξουν εξασφαλίσεις.

Ως προς το επιτόκιο: EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ δίνουν 0,8% επι του τζίρου με δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο. Ακολουθεί η ΑΤΤΙΚΑ με 0,88% και μετά η ΑΛΦΑ με 0,95% (βλ. συνημμένο πίνακα)

Ως προς τα ποσά που ζητούνται για εξυπηρέτηση της παροχής, πέραν του 1ου έτους ζητούνται από 6,5€ / μήνα (ΑΤΤΙΚΑ από την αρχή όμως) έως 9 με 9,5€ + ΦΠΑ οι υπόλοιπες τράπεζες.

Όλες οι προσφορές περιγράφουν 12 άτοκες δόσεις με εξαίρεση την ΑΤΤΙΟΑ που δεν κάνει καμία αναφορά.

H Alpha κάνει δόσεις σε όλες τις κάρτες συμπεριλαμβανομένων των ΑΜΕΧ , DINERS με ποσοστό προμήθειας όμως της τάξεως 2,5%.

Η προεξόφληση αν επιλεγεί γίνεται υποχρεωτικά σε όλες τις συναλλαγές με άτοκες δόσεις και θεωρείται δάνειο γι' αυτό το λόγο έχει αυξημένο κόστος.

Προεξόφληση δίνει μόνο η EUROBANK με συνολικό επιτόκιο που αγγίζει το 6,5%.

Στο σκέλος της πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών προς το ΤΣΑΥ μόνο η ΑΤΤΙΚΑ προσφέρει τη δυνατότητα των δόσεων. Οι υπόλοιπες πολύ συγκεχυμένα αφήνουν να εννοηθεί ότι ΘΑ συνταχθεί ειδικό λογισμικό προς αυτό το σκοπό. Καμιά τράπεζα δεν αναφέρει την πληρωμή ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ της εισφοράς των οδοντιάτρων προς τους συλλόγους, παρότι είχαν δεσμευτεί να το συμπεριλάβουν. Αφήνεται όμως να εννοηθεί ως δυνατότητα κατόπιν συνεργασίας (ιδιαίτερα η ΠΕΙΡΑΙΩΣ μιλά για ειδική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών).

Στο θέμα του δικτύου των τραπεζών η ΠΕΙΡΑΙΩΣ λόγω απορρόφησης της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ έχει το μεγαλύτερο δίκτυο, ακολουθεί η EUROBANK και η ΑΛΦΑ , ενώ υστερεί σημαντικά η ΑΤΤΙΚΑ

Το μέγιστο χρονικό περιθώριο για επίτευξη συμφωνίας δίνεται από την EUROBANK με 3 μήνες και ακολουθούν ΠΕΙΡΑΙΩΣ (2 μήνες) και ΑΛΦΑ (1 μήνας)

Χρόνος εγκατάστασης δηλώνεται από 5 ημέρες (EUROBANK) έως 15 ανάλογα με τη ζήτηση των συσκευών

Αναφορικά με τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ λογαριασμό ανοίγεται σε όλες τις τράπεζες εφόσον δεν υπάρχει σε άλλη τράπεζα αντίστοιχος επαγγελματικός λογαριασμός. Αυτό η EUROBANK το θέλει σε υπεύθυνη δήλωση, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούν ότι καλύπτονται βάση δικής τους ερμηνείας της σχετικής ΠΝΠ του Ιουλίου 2015.

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δεν έστειλε πρόταση.

 

Την Επιτροπή αποτελούσαν : Ο Πρόεδρος της ΕΟΟ κ. Κατσίκης, ο Γεν.Γραμματέας κ. Τζούτζας, ο Ταμίας κ. Τσούνης και το μέλος του ΔΣ κ. Τράπαλης

 

 

ΠΡΟΪΟΝ /ΤΡΑΠΕΖΑ

EUROBANK

ALPHA

ATTICA

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

0,80%

0,95%

0,88%

0,80%

ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

OXI

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΟΧΙ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ (1ος ΧΡΟΝΟΣ)

0

0

6,50 €

0

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 1ο ΧΡΟΝΟ

9,5€ + ΦΠΑ

9,25€ + ΦΠΑ (6 μηνες ΠΡΟΚ/ΛΗ)

6,50 €

9€/ΜΗΝΑ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΤΖΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

10.000 €

18.000 €

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

12.000 €

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ

12

12

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

12

ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ σαφως

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

VISA, MASTERCARD

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΟΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΟΛΕΣ

VISA,MASTERCARD

VISA, MASTERCARD

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ

ΔΑΝΕΙΟ 5.000-20000€ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ 8,50%

 

ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΤΑΑ

 

ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ/ΕΠΙΤΟΚΙΟ

ΝΑΙ/ ΠΕΡΙΠΟΥ 6,50%

;

ΌΧΙ

ΌΧΙ

ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ

5 ΗΜΕΡΕΣ

;

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

15 ΗΜΕΡΕΣ

ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

3 ΜΗΝΕΣ

1 ΜΗΝΑΣ

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ

2 ΜΗΝΕΣ

ΔΙΚΤΥΟ

ΜΕΓΑΛΟ

ΜΕΓΑΛΟ

ΜΙΚΡΟ

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΠΡΩΗΝ ΑΤΕ)